Afbeelding

Feest bij Ruurlose Zonnebloem

Algemeen

RUURLO - Tachtig gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Ruurlo hebben vorige week weer een erg gezellige middag beleefd. Het gezelschap PeerTof uit Zieuwent trad in 't Kulturhus van Ruurlo op voor een volle zaal.

PeerTof bestaat uit twee toffe moeders: Jette Holkenborg en Marijke Domhof. Zij spelen al 2,5 jaar in de Achterhoek en voor de rest van de wereld. De moeders zongen bekende liedjes, samen met de aanwezigen, en ze voerden vele frisse en fruitige schetsjes over allerlei dagelijkse voorvallen op.
In de pauze werden de gasten door de vrijwilligers verwend met zelfgebakken cake en koek. Ook werden twee jubilarissen Annie Bauhuis en Ria Knevel door de voorzitter van de regio Oost-Gelderland gehuldigd voor hun tienjarige inzet voor gasten van de Zonnebloem. Zij mochten een zilveren speld in ontvangst nemen. Helma Gotink en Dinie te Lintelo namen afscheid als vrijwilliger en kregen daarvoor applaus en bloemen. Rond de klok van 17 uur werd als afsluiting door Bakkerij Oude Wesselin
k getrakteerd op heerlijke Reurlse krentewegge.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant