Extra zondagopening 't Dorpshuis Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Bestuur en werkgroep van 't Dorpshuis Ruurlo willen opnieuw uitproberen of er voldoende belangstelling is voor een extra opening elke laatste zondag van de maand. De eerste is op zondag 28 oktober.

't Dorpshuis voldoet in een grote behoefte. Tijdens de gebruikelijke openingstijden op dinsdag- en vrijdagochtend ontvangen de gastvrouwen een groeiend aantal bezoekers voor een kopje koffie, praatje, ontmoeting, krant lezen, spelletje of andere bezigheid. Men kan natuurlijk ook het eigen brei- of knutselwerk meenemen. De gastvrouwen staan altijd open voor nog meer ideeën.
Ook op zondag zijn er veel mensen alleen, mede omdat winkels dan gesloten zijn en andere bezigheden niet mogelijk zijn. Daardoor valt die dag voor een aantal mensen soms zwaar en zijn zij blij als het weekend weer voorbij is. Daarom willen bestuur en werkgroep van 't Dorpshuis Ruurlo bekijken of een extra openstelling kan helpen. Op elke laatste zondag van de maand is 't Dorpshuis (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74) dan voor alle leeftijden open van 14.00 tot 16.00 uur, iets andere tijden dan doordeweeks.
De eerste keer is op zondag 28 oktober. Aanmelding voor deze middag is niet nodig en d
e toegang is gratis. Een kopje koffie of thee kost vijftig eurocent. Verdere informatie via tel. 06-13917062 of e-mail: dorpshuisruurlo@gmail.com. Informatie en andere activiteiten ook op de website.

www.dorpshuisruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant