De kampioenen: Marc Gudden, Elwin Albers, Maarten Schneider, Johan van den Heuvel en Maarten Dullaert. Op de foto ontbreken Michiel Schouten en Bart Wassink. Foto: PR.
De kampioenen: Marc Gudden, Elwin Albers, Maarten Schneider, Johan van den Heuvel en Maarten Dullaert. Op de foto ontbreken Michiel Schouten en Bart Wassink. Foto: PR. Foto: ISF

Herentennissers Ruurlo kampioen

Algemeen

RUURLO - Het zaterdag herenteam van Tennisvereniging Ruurlo is kampioen geworden in de tweede klasse. Het zijn de eerste kampioenen van de vereniging in deze najaarscompetitie.

Na vijf wedstrijddagen waarin steeds een keer uit- en een thuiswedstrijd werd gespeeld was er op de zesde en laatste competitiedag, zaterdag 20 oktober, nog maar één puntje nodig om kampioen te worden. "Een fantastische teamprestatie. Van de zes competitie dagen hebben we er vijf gewonnen en slechts één verloren. Na jaren van strijden voor klassebehoud is het ook wel eens mooi om kampioen te worden", aldus aanvoerder Johan van den Heuvel.
Komende week is de laatste speeldag. Dan wordt bekend of nog meer teams van TV Ruurlo deze prestatie hebben kunnen evenaren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant