Jaarlijkse schietcompetitie Wilhelmina

Algemeen

RUURLO - Sportschietvereniging Wilhelmina organiseert volgende maand de jaarlijkse competitie geweerschieten voor straten, buurten, verenigingen, bedrijven en families. De wedstrijden worden gehouden in 't Schietkroontje achter café-restaurant-zalen De Keizerskroon op de maandagavonden 5 november en 12 november en op de woensdagavonden 7 en 14 november.

De schutters mogen ook dit jaar weer staand opgelegd schieten, maar ook vanaf een krukje of geknield. De wedstrijden beginnen om 19 uur. Er wordt geschoten in teams van vier personen van wie er één lid mag zijn van een schietsportvereniging. Er kan worden deelgenomen door vrouwen en mannen van zestien jaar of ouder, maar jeugdteams in de leeftijd van dertien tot en met vijftien jaar zijn ook welkom. Elke schutter mag in meerdere teams meeschieten.
De Ruurlose sportschietvereniging heeft wisselbekers beschikbaar voor de beste vrouwen-, mannen- en gemengde teams. De schutters van de winnende teams ontvangen daarnaast een persoonlijke medaille. De beste schutters van de mannen en vrouwen individueel krijgen een beker. Ook zal er dit jaar weer om de felbegeerde worst geschoten worden.
Het toernooi draait niet alleen om de prestaties maar ook om de gezelligheid. Opgeven kan tot maandag 29 oktober. De formulieren daarvoor staan op onderstaande website. Op het formulier kan ook voorkeur voor de
maandag- of de woensdagavond worden aangegeven. De prijsuitreiking is op maandagavond 26 november om 20 uur in 't Schietkroontje.

www.svwilhelmina.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant