Beurs met vrouwen- en tienermeidenkleding

Algemeen

RUURLO - Speel-o-theek De Dobbelsteen heeft al jarenlang de succesformule in handen voor de goedbezochte kinderkleding- en speelgoedbeurs in Ruurlo. Dat de speel-o-theek het ook groter aan kan pakken werd bewezen met de dames- en tienermeidenkledingbeurs. De tweede editie van deze beurs staat inmiddels op stapel.

Op deze beurs wordt kleding voor dames en tienermeiden aangeboden vanaf maat xs. De beurs staat gepland voor vrijdag 16 november van 18.30 tot 20.30 uur en zaterdag 17 november van 9.30-11.30 uur in 't Kulturhus Ruurlo. De toegang is gratis.
De formule van deze beurs is gelijk aan die van de kinderkledingbeurs. Deelnemers kunnen kleding inbrengen en ontvangen zeventig procent van de verkoopopbrengst van hun kleding. De overige dertig procent komt ten goede aan de speel-o-theek. Aanmelden als inbrenger voor deze beurs kan via een e-mail naar beursxl@sotdedobbelsteen.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en gewenst aantal stickervellen (één vel kost twee euro en bevat 23 stickers voor het merken van de kleding). Inschrijven kan tot en met zaterdag 27 oktober. De inschrijving kan eerder worden gesloten wanneer het maximum aantal in te brengen stukken is bereikt. Meer informatie over de beurs en inbrengen is te vinden op de website van de speel-o-theek.


sotdedobbelsteen.nl/beurs-xl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant