De Willibrordkerk in Ruurlo. Foto; PR
De Willibrordkerk in Ruurlo. Foto; PR

Bijzondere veiling in en voor Willibrordkerk Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Zondag 14 oktober wordt een spectaculaire veiling gehouden in de Willibrordkerk van Ruurlo ten behoeve van het behoud ervan.

Door ondernemers en particulieren zijn belangeloos diensten en goederen ingebracht. Alle kavels zijn nu al te zien op de veilingpagina van www.behoudwillibrordkerkruurlo.nl onder het kopje 'veiling'. Op deze pagina kan iedereen nu al een bod doen op één of meer kavels. Tijdens de veiling op zondag 14 oktober worden alle kavels afgeslagen. De uiteindelijk hoogste bieder krijgt de betreffende kavel.
Aangeboden worden onder andere diverse diners bij Ruurlose horeca, overnachtingen in hotel of B&B. Een tweedaagse beschikking over een Fiat 500 met picknickmand, een rondvlucht over Nederland, diverse behandelingen bij Ruurlose kappersbedrijven en schoonheidssalons. Maar ook een heuse tuinman voor twee uur en een klusjesman aan huis en een wandeling onder leiding van een boswachter. Uit de kerk worden diverse meubelstukken, kandelaars en zelfs een crucifix aangeboden.
Topstukken zijn ook replica's van diverse schilderijen van Carel Willink en de originele maquette van Kasteel Ruurlo, gebruikt bij de renovatie van dit prachtige Ruurlose gebouw.

Veilingmeester Harry Kasteel zal de kavels met verve onder de aandacht brengen. Er is een pinapparaat aanwezig. Met ieder bod steunt men de Willibrordkerk van Ruurlo en het onderhoud hiervan.
De organisatoren van de veiling zeggen: "Wij hopen dat velen deze veiling zullen bezoeken en willen meebieden. Onze mooie Cuyperskerk moet toch in stand worden gehouden. Vele Ruurloërs dragen de kerk een warm hart toe. We zijn met een grote groep vrijwilligers druk doende met de voorbereidingen om de 14e oktober tot een groot succes te maken."

Voor de veiling is de kerk geopend vanaf 13.30 uur. De veiling begint om 14.30 uur. De verwachting is dat de laatste kavel rond 17.00 uur wordt afgeslagen.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant