Op de markt presenteerden maar liefst 32 organisaties, die zich allen bezighouden met maatschappelijke doelstellingen. Foto: PR.
Op de markt presenteerden maar liefst 32 organisaties, die zich allen bezighouden met maatschappelijke doelstellingen. Foto: PR.

Informatieve markt voor vrijwilligers

Algemeen

RUURLO - Maar liefst 32 organisaties die zich bezighouden met maatschappelijke doelstellingen hebben zich op vrijdagavond 28 september in Ruurlo gepresenteerd op een informatiemarkt, georganiseerd door 'Wij voor jou'. Dat gebeurde in het kader van de openingsweken van de vernieuwde Dorpskerk.

Belangstellenden konden door middel van duidelijke en goed verzorgde presentaties informatie krijgen over tal van mogelijkheden in Ruurlo en omgeving. Praktisch al deze activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd. Ook de gemeente Berkelland was met een stand vertegenwoordigd.
Deelgebied-wethouder Gerjan Teselink en enkele raadsleden bezochten de promotiemarkt. Zij waren verrast door zoveel zelfwerkzaamheid en vele mogelijkheden, die er zijn voor de inwoners van Ruurlo. Wie deze markt heeft gemist of zich als vrijwilliger wil inzetten kan alle informatie vinden op de website. 'Wij voor jou' is blij met alle vrijwilligers en kan terugkijken op een geslaagde markt, mede dankzij de Protestantse Gemeente Ruurlo-Barchem die de kerkruimte gratis ter beschikking stelde.

vrijwilligerspunt-berkelland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant