Sonja Felicia. Foto: PR
Sonja Felicia. Foto: PR

Muziek Podium Special met Ruurlose talenten in de Dorpskerk

Algemeen

RUURLO - Zaterdag 6 oktober is er een muzikale avond voor jongeren in de vernieuwde Dorpskerk van Ruurlo. Vier Ruurlose talenten brengen een bijzonder programma met eigen repertoire en covers. Bij deze vier hoeft het niet te blijven. Zij nodigen iedereen die mee wil doen uit om zich te melden. Het gaat erom samen een avond met geweldige muziek te bieden.

Karin Hukker en Ester Wiegerinck hebben hun sporen verdiend. Velen waren bij hun succesvolle optreden tijdens Reurpop. In de Dorpskerk brengen zij een mix aan covers in een kleine akoestische setting. Van fijne rustige luisterliedjes als 'Million Reasons' van Lady Gaga en 'Sound of Silence' van Simon & Garfunkel tot bekende popliederen als 'Perfect' van Ed Sheeran. Karin en Esther begeleiden zichzelf op de piano.
Sonja Felicia zingt en speelt eigen dynamische nummers met een verhaal in het genre singer-songwriter alternative. Zij laat zich inspireren door onder meer Lucy Rose en Corine Bailey Rae. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en/of piano.
Lien Cornelissen is een singer-songwriter en schrijft Engelstalige en Nederlandstalige liedjes in afwisselende muziekstijlen. Voor Lien is alles en iedereen een bron van inspiratie, vooral dagelijkse dingen en gewone mensen. Artiesten die haar inspireren zijn Carole King en Aretha Franklin. Behalve eigen nummers zingt ze ook bekende covers als 'Laat me' van Ramses Shaffy en 'Ik heb je lief' van Paul de Leeuw.

Zelf meedoen
Je kunt zelf meedoen..Achterhoekse talenten krijgen de kans om deze avond podiumervaring op te doen. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Hans Jelier, tel. 06 30 40 14 61 of jelier.hans@gmail.com. Heb je vooral het talent om te luisteren, kom dan gewoon genieten van deze vier (voormalige) Ruurlose artiesten.
Iedereen is welkom. De entree is gratis. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie en thee. In de pauze en na de optredens zijn er drankjes (niet gratis!).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant