Een overzicht van een eerdere editie van de beurs. Foto: PR
Een overzicht van een eerdere editie van de beurs. Foto: PR

Kleding- en speelgoedbeurs Speel-o-theek de Dobbelsteen

Algemeen

RUURLO - Speel-o-theek De Dobbelsteen houdt op vrijdag 28 en zaterdag 29 september een kleding- en speelgoedbeurs in 't Kulturhus in Ruurlo.

Wie hiervoor nog (herfst/winter) kinderkleding in de maten 86 tot en met 176, tienerkleding in de maten XS / S en/of speelgoed over heeft en deze wil inbrengen voor de beurs, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar beurs@sotdedobbelsteen.nl. In de mail dienen de volgende gegevens te worden vermeld: naam, adres, telefoonnummer en gewenst aantal (kleding en/of speelgoed) stickervellen.

De deelnamekosten bedragen 1,25 euro per stickervel voor speelgoed en/of 1,25 euro per stickervel voor kleding. Een vel bevat 23 stickers. Maximaal vijf kledingstickervellen en drie speelgoedstickervellen per inschrijver. De deelnamekosten worden verrekend met de opbrengst. De in te brengen kleding en het speelgoed dienen uiteraard in goede staat te zijn. Zeventig procent van de opbrengst is voor de inbrenger, de overige dertig procent komt ten goede aan de speel-o-theek.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 8 september. De inschrijving kan eerder gesloten worden als het maximum aantal inschrijvingen is behaald. De stickers kunnen worden opgehaald bij de speel-o-theek aan de Nieuwe Weg 5 op dinsdag 11 september 18.30 tot 20.00 uur, donderdag 13 september van 15.30 tot 16.30 uur en vrijdag 14 september van 8.30 tot 10.00 uur.

Meer informatie over het inbrengen en de beurs is te vinden op de website.


www.sotdedobbelsteen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant