Ben en Joke Woldberg winnen Zorgdetail-prijs

Algemeen

RUURLO - Op zondag 10 juni vond de achtste editie van Goedemorgen Reurpop plaats. Deze ochtend kon men genieten van een koffieconcert met ook dit jaar een verloting. Eén van de fantastische prijzen was een volledig verzorgde reis naar Malgrat de Mar via Zorgtours, aangeboden door Zorgdetail. Ben en Joke Woldberg waren de gelukkige winnaars en mochten genieten van de kristalheldere zee, de goudkleurige stranden, boulevard met wuivende palmbomen, bijzondere architectuur en vele schitterende uitzichten dat Spanje te bieden heeft.

Ondanks dat Ben (77 jaar) en Joke (70 jaar) al dertien jaar in Ruurlo wonen waren ze nog nooit op Reurpop geweest. Op aandringen van hun 'klootschietvrienden' gingen ze dit jaar voor de eerste keer. Zondagochtend om 10.00 uur stonden ze al voor de poorten van het heilige weiland. Gelukkig hadden ze kleingeld bij zich en kochten ze vijf euro loten. Hun beste aankoop in tijden bleek achteraf.
Op 15 juni, de vrijdag na Reurpop, vertrokken ze om 09.00 uur vanuit Ruurlo met de Royal Class touringcar richting Spanje. Het reisgezelschap bestond uit veertig medereizigers, drie buschauffeurs en drie zorgprofessionals. De volgende ochtend om 08.00 uur arriveerden ze bij hun viersterrenhotel Tropic Park, waar ze direct konden aanschuiven voor het ontbijt. Ben en Joke hadden vanaf hun balkon een prachtig uitzicht over de boulevard van het historische centrum waar altijd wel iets te beleven was. Om de dag stond een excursie gepland naar spectaculaire plaatsen en bezienswaardigheden. Zo hebben ze hun ogen uitgekeken in de kleurrijke wereldstad Barcelona, souvenirs gekocht op de markt in Tordera en ontdekt waarom badplaats Tossa de Mar 'het blauwe paradijs' wordt genoemd. Ook hebben ze genoten van een echte Spaanse avond vol muziek, sfeer en dans in een echt middeleeuws kasteel. Na wat sangria, champagne en water was iedereen los in de heupen. Op de één na laatste dag vertrokken ze weer terug naar Nederland.
Ben en Joke hebben een onvergetelijke tijd gehad. Ondanks dat zij geen zorg nodig hadden van de zorgprofessionals, hebben zij veel respect en lof voor de begeleiding. Hun speciale dank gaat uit naar Richard Prins.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant