Oude Bougatti botst tegen verkeersbord. Foto: GinoPress B.V.
Oude Bougatti botst tegen verkeersbord. Foto: GinoPress B.V.

Update: Bugatti van 94 jaar oud verwoest bij ongeval in Ruurlo; twee gewonden

Algemeen

Update - De politie ter plaatse meldde aan de fotograaf van GinoPress B.V. dat het om een meisje ging. De woordvoerder van de Politie meldde zojuist dat het gaat om een jongen van 12 jaar.

RUURLO - Bij de oversteek van de Höfteweg met de Borculoseweg N315 zijn zondagmiddag 1 juli bij een ongeluk met een Bugatti Brescia T23 cabriolet uit 1924 twee gewonden gevallen. Eén van de inzittenden, een jong meisje, werd daarbij uit het voertuig geslingerd.

De bestuurster van de auto wilde kort na 15.00 uur vanuit de Höfteweg de Borculoseweg oversteken. Vermoedelijk schrok zij van een naderende personenauto en botste daarbij tegen een verkeersbord. Door de klap werd de bijrijder, een 12 jarige jongen uit de auto geslingerd en kwam naast het voertuig in de berm terecht. Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Een rijbaan werd door de politie en een medewerker van de provincie Gelderland afgesloten voor verkeer.
Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant