Juliët Engelberts (zesde) en Linn te Veldhuis (derde). Foto: PR
Juliët Engelberts (zesde) en Linn te Veldhuis (derde). Foto: PR

RGV-leden doen het goed in regiofinale

Algemeen

RUURLO – Op zaterdag 2 juni vond in Doetinchem de Regiofinale Turnen Dames voor de 6e Divisie plaats. Namens RGV namen zes meisjes deel aan deze wedstrijd. Anna Begieneman en Linn te Veldhuis wisten zelfs eremetaal mee naar huis te nemen. Anna werd tweede en Linn kreeg de bronzen medaille omgehangen.

Inte Smeerdijk kwam uit in de categorie pupil 1 – D3. In een sterk deelnemersveld hield Inte zich goed staande. Ze turnde wederom een fantastische brugoefening, met een score van 14.00. Op dit onderdeel werd ze dan ook eerste.
Anna Begieneman, junior supplement H, werd verdiend tweede van de regio Gelderland.
In de laatste wedstrijd van de pupillen 2 – D3 was het de beurt aan Juliët Engelberts en Linn te Veldhuis. Juliët en Linn waren duidelijk onder de indruk van de goede concurrentie, maar turnden vandaag een foutloze wedstrijd. De meisjes turnen het hele seizoen al samen, maar ook tegen elkaar. De één scoort net iets beter op brug, de ander haalt iets meer punten op de vloer. Vandaag was Linn de beste en werd ze derde met een score van 52,925. Juliët kwam daar vlak achteraan, ze scoorde 52,550 punten en werd hiermee zesde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant