Sanne Boekelder werd eerste Elise Labohm tweede. Foto: PR
Sanne Boekelder werd eerste Elise Labohm tweede. Foto: PR

Sanne Boekelder Regiokampioen turnen

Algemeen

RUURLO – RGV Ruurlo moest in de warme zalen afgelopen twee weken aan de bak. Op 19 mei was er in Duitsland een internationale trampolinewedstrijd. Hier lieten de springers goede oefeningen zien wat resulteerde in een gouden medaille voor Harris Pondes. Dit weekend was er bij de trampolinespring(st)ers ook eremetaal op de laatste plaatsingswedstrijd, te weten Tara Buitenhuis & Renske Groen (KDO) wisten netjes tweede te worden en Harris Pondes & Koen Winkelhorst werden derde. Naast de medailles zijn er ook vijf NK-tickets bemachtigd.

In de categorie Junior-F hadden vijf Ruurlose turnsters zich weten te plaatsen voor dit Regiokampioenschap. RGV Ruurlo mocht met twee meiden het ere podium op, Sanne Boekelder werd verrassend eerste. Elise Labohm werd tweede.

Vorige week namen er twee springers van RGV Ruurlo deel aan de internationale Ostseepokal-toernooi in Sörop (Duitsland). Harris Pondes en Koen Winkelhorst lieten hier goede oefeningen zien en wisten zicht beide naar een individuele finale te springen. Koen begon zijn finale oefening erg sterk, maar raakte met de zesde sprong de mat. Helaas betekend dat einde oefening en dit leverde hem een tiende plaats op. Harris daarentegen liet een perfecte oefening zien en wist hiermee eerste te worden op dit internationale toernooi. Harris en Koen sprongen ook een mooie synchroonwedstrijd en wisten de finale te halen waar ze uiteindelijk vierde werden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant