Ruurlo gaat weer aan de wandel

Algemeen

RUURLO – Het is weer bijna zover! De jaarlijkse vierdaagse van Jong Gelre Ruurlo die dit jaar gewandeld wordt van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juni. Wederom is er dit jaar de mogelijkheid uit drie afstanden te kiezen: de vijf, tien en vijftien kilometer.

Er zijn weer mooie routes uitgezet door de prachtige omgeving van Ruurlo. Zoals gebruikelijk is de start iedere avond bij woonzorgcentrum De Bundeling. De lopers vertrekken tussen 18.00 uur en 18.30 uur, behalve op vrijdag. Op die slotdag zullen de starttijden per afstand verschillend zijn, zodat alle lopers rond om 20.00 uur aankomen bij de Kerst Zwart School. Vanaf deze locatie lopen de deelnemers onder muzikale begeleiding door het dorp naar De Bundeling.
Op vrijdag 1 juni is de voorinschrijving van 19.00 uur tot 20.00 uur bij café De Keizerskroon in Ruurlo. Inschrijven op de wandelmaandag en- dinsdag is ook mogelijk, dit kan bij de inschrijftafel bij de ingang van De Bundeling. Voor meer informatie: Twan van den Berg, tel. 06-17960390 of via de mail.

wandel4daagse-ruurlo@hotmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant