Het gepromoveerde derde vrouwenteam van Tornax. Foto: PR.
Het gepromoveerde derde vrouwenteam van Tornax. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Vrouwen Tornax 3 gepromoveerd

Algemeen

RUURLO – Het derde vrouwenteam van volleybalvereniging Tornax had vrijdagavond 20 april aan winst voldoende op te promoveren. En ze deden waarvoor ze naar Vragender waren afgereisd, ze versloegen KSV 6 met 3-1. Na drie sets goed spel, vele directe punten door de opslag, goede rally's en smashes was de druk eraf en werd de laatste set alsnog verloren. Het doel was echter na de winst in de derde set gehaald: promotie naar de derde klasse.

Met het kampioenschap van meiden B1 in december, jongens A, meiden C2 en CMV niveau 6 aan het einde van het seizoen waren er dit jaar vier kampioenteams binnen Tornax. Met daarnaast promotie van het tweede vrouwenteam naar de tweede klasse, vrouwen 3 naar de derde klasse, het behalen van de hoogste poule door de recreanten mix en klassenbehoud van het eerste mannenteam in de promotieklasse, kan Tornax terug zien op een zeer succesvol seizoen. Inmiddels is het competitieseizoen ten einde en wordt eind mei de zaalsport vervangen door het beachen. Vele spelers van Tornax zullen weer deelnemen aan de beachtrainingen en toernooien bij zwembad de Meene in Ruurlo.

Interesse om te gaan (beach)volleyballen? Voor het komende seizoen is er weer plek voor nieuwe leden zowel tijdens het beachen als in de hal. De aller jongste jeugd kan vanaf zes jaar deelnemen aan het CMV volleybal en vanaf achttien jaar is de keuze tussen competitie of recreanten mogelijk. Zowel in de competitie als recreatief wordt er op diverse niveaus getraind en aan wedstrijden deelgenomen. Interesse, laat een bericht achter via info@tornax.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant