Zondag 29 april: BBQ-special bij Obelink. Foto: PR
Zondag 29 april: BBQ-special bij Obelink. Foto: PR

Grillen met Obelink tijdens BBQ-special

Algemeen

WINTERSWIJK - Iedereen die op zoek is naar een nieuwe barbecue of wie benieuwd is naar de nieuwste barbecuesnufjes en -trends, is bij Obelink op zondag 29 april tijdens de BBQ-special aan het juiste adres. Op de ruime barbecue-afdeling is alles te vinden wat een barbecuehart begeert. De nieuwste barbecues en buitenkeukens van allerlei merken staan opgesteld.

Op zoek naar inspiratie en zin in een lekker hapje tussendoor, dan is de barbecuedemonstratie van Weber op de tuinmeubelenafdeling het juiste plekje. Op verschillende barbecues van Weber worden de lekkerste gerechtjes klaargemaakt. Bij een BBQ-special hoort natuurlijk ook een leuke aanbieding: bij aankoop van een Cadac Carri Chef 2 bbq plancha of een Cadac Carri chef 2 Combo krijg je een Cadac Paella pan 36 cm gratis. Deze actie geldt op zondag 29 april en alleen in de winkel.

Tuinmeubelen
Een mooie barbecue in de tuin is pas echt compleet met een mooie set tuinmeubelen. In de tuinshowroom staat de nieuwe collectie klaar. Van de nieuwste complete dining- of loungesets tot de mooiste losse tuintafels en -stoelen. Wie benieuwd is welke set het beste in zijn tuin past, kan zich laten adviseren door de Obelink-experts.

Restaurant
In het restaurant kan iedereen terecht voor een tussendoortje of een lekkere maaltijd. Voor de kinderen is er in het restaurant - naast de ruime speelhoek - ook een leuke activiteit: ze kunnen zich in allerlei kleurtjes en vormen laten schminken.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 29 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant