De laatste jaren heeft Paulien Pierik zich enorm ingezet om een soepele overgang te creƫren van groep twee naar groep drie. Foto: PR.
De laatste jaren heeft Paulien Pierik zich enorm ingezet om een soepele overgang te creƫren van groep twee naar groep drie. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Juf Paulien Pierik neemt afscheid van Willibrordusschool

Algemeen

RUURLO ā€“ Paulien Pierik neemt na 23 jaar afscheid van Daltonschool Willibrordus. Als leerkracht in de onderbouw, dan eens groep een en twee, een ander jaar groep vier, hebben heel veel kinderen uit Ruurlo een fijne schooltijd bij haar gehad.

De laatste jaren heeft Paulien zich enorm ingezet om een soepele overgang te creƫren van groep twee naar groep drie. Speelse werkvormen, dansend, zingend en samen spelend, leren kan op zoveel manieren! Daarbij was zij ƩƩn van de drijvende krachten achter de ontwikkeling tot Daltonschool. De Willibrordusschool was voor Paulien Pierik werk Ʃn hobby. Van bloemetjes in een vaasje om de lente in school te halen tot het aanleggen en met de kinderen onderhouden van de moestuin. Als contactpersoon van school richting de Willibrorduskerk, het Septemberfeest en de Avondwandelvierdaagse, Juf Paulien was overal bij, vond alles belangrijk voor de kinderen en leuk om te doen. De school gaat haar vreselijk missen. Donderdag 26 april verzorgen de kinderen en het team een mooi afscheidsfeest voor Juf Paulien. 's Middags van 16.00 tot 18.00 uur is er op school gelegenheid voor iedereen om haar de hand te komen schudden onder het genot van een drankje en een hapje.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant