Dorpshuis Ruurlo beter toegankelijk

Algemeen

RUURLO - Het dorp heeft er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover. De bibliotheek en 't Dorpshuis Ruurlo zijn sinds kort beter toegankelijk gemaakt voor scootmobiel en rollator. Gebruikers van deze hulpmiddelen konden tot voor kort niet of moeilijk gebruik maken van deze voorzieningen omdat het lastig was binnen te komen.

Juist ook voor deze mensen zijn 't Dorpshuis, de bibliotheek en andere organisaties die hierin huisvesting vinden, belangrijk om zo maar even binnen te lopen, voor het inwinnen van informatie, om deel te kunnen nemen aan het sociale leven of een kopje koffie of thee te drinken. Je kunt er deelnemen aan de inloopochtenden of aan georganiseerde activiteiten van 't Dorpshuis, boeken lenen, gebruik maken van het Repaircafé, Old Reurle of het inloopspreekuur van Team Voor Mekaar en andere zaken.

In 't Dorpshuis is iedereen welkom op dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en als experiment ook op de laatste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Informatie via: 06-13917062.


www.dorpshuisruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant