Sam's Kledingactie

Algemeen

BORCULO/GEESTEREN/GELSELAAR/HAARLO - Op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april vindt de kledinginzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. Men kan goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de volgende adressen.

Borculo, de Instuif, Muraltplein 33a, op vrijdag van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur; in de RK Kerk, het KJ-gebouw, Steenstraat, op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur; in Geesteren bij schildersbedrijf te Slaa op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, in Haarlo bij de familie Hulshof, Eibergseweg 48 op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur; en in Gelselaar, bij de familie Wannink, van Bevervoordestraat 39 kan men vrijdagavond en zaterdagmorgen tot 11.30 uur de kleding in de klaarstaande aanhanger deponeren.

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat dit jaar naar een ontwikkelingsproject van Cordaid Mensen in Nood in Bangladesh. Dankzij de kledingdonatie aan Sam's Kledingactie kan Cordaid Mensen in Nood samen met Caritas Bangladesh kwetsbare dorpen beschermen. Er worden degelijke dijken aangelegd en er wordt een preventieproject opgezet dat de bevolking leert hoe zij zich voor kunnen bereiden op rampen, zodat ze die op eigen kracht kunnen doorkomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant