Een groot deel van het koor tijdens een fotosessie. Foto: Fotostudio Ria Lusink - Borculo
Een groot deel van het koor tijdens een fotosessie. Foto: Fotostudio Ria Lusink - Borculo

BMK combineert donateursconcert, ledenwerving en gezellige middag

Algemeen

BORCULO - Op zondagmiddag 15 april houdt het Borculo's Mannenkoor (BMK) weer zijn traditionele donateursconcert. Behalve het BMK treedt ook meidenkoor @seven uit Ruurlo een aantal liederen zingen.
@seven bestaat uit zo'n 20 jonge, enthousiaste en muzikale meiden in de leeftijd van 12 tot 25+ jaar. De opzet van deze middag is nieuw. Het wordt een combinatie van concert en van ledenwerving. en dat alles tijdens een gezellige middag, en waarbij de liederen worden onderbroken voor het winnen van prijzen met het rad van avontuur.

Behalve de kwaliteit van het koor, waar dirigent Christo Guenov al jaren met resultaat aan werkt, moet het koor ook denken aan kwantiteit. Dus nodigt het koor mannen van alle leeftijden uit die al dan niet kunnen zingen, want het BMK wil graag nieuwe leden verwelkomen om te ervaren dat zingen in een koor met andere mannen veel voldoening geeft. Partners zijn natuurlijk ook van harte welkom op deze gezellige middag. Meezingen is geen 'moeten', maar mag wel, en alleen luisteren mag ook.

Zingen is goed voor de gezondheid; het lichaam wordt geactiveerd. Door een muzikale inspanning ervaart men mentale ontspanning. Behalve dat men deze positieve ervaringen opdoet door te zingen, maakt men ook deel uit van een koor. Dat levert sociale contacten op en het is tegelijk een zinvolle invulling van vrije tijd.

De muzikale bijeenkomst is op zondag 15 april van 15.00 tot 17.00 uur in café-restaurant Peters - waar ook de wekelijkse repetities va het BMK zijn, van 20.00 tot 22.00 uur -, Steenstraat, Borculo. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant