Fiets- en wandelbeurs op slotdag vierdaagse

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 29 juni, de slotdag van de Internationale Fiets4daagse Winterswijk, is er bij het start- en finishpunt een beurs met alles wat met recreatief fietsen en wandelen te maken heeft. Deze beurs vindt plaats op het plein tussen de voetbalvelden op sportcomplex 't Huitinkveld aan de Bataafseweg. Bij regen wordt er een grote overkapping opgebouwd. Naast fietsen en fietstoebehoren worden ook kleding, schoeisel, navigatie-apparatuur en kaartmateriaal getoond. Ook kunnen bedrijven uit de toeristische sector en fiets-wandelorganisaties zich presenteren. Demonstraties en proefritjes met nieuw materiaal zijn uiteraard ook welkom.

De beurs is niet alleen maar toegankelijk voor de duizenden deelnemers aan de Fiets4daagse, maar ook voor andere belangstellenden. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is voor iedereen gratis. Ook voor de exposanten zijn er geen kosten, zij dienen zich echter wel minimaal twee weken van te voren per mail aan te melden bij de organisatoren via info@wfevenementen.nl.

Van dinsdag 26 juni tot en met vrijdag 29 juni is er de vijfde editie van het fietsevenement. Deze lustrumeditie wordt naast genoemde beurs iedere dag opgeluisterd met vele muzikale optredens. De routes zijn ook dit jaar weer geheel vernieuwd. Gekozen kan worden uit tochten van 25, 40 of 60 kilometer. Er worden duizenden deelnemers verwacht, waaronder vele fietstoeristen die in deze periode in en rondom Winterswijk verblijven. Er kan iedere dag tussen 9.00 en 12.00 uur worden gestart.

Naast de grote Fiets4daagse organiseert WFevenementen ook nog een tweetal tochten voor zowel wandelaars als fietsers. Op zondag 27 mei zijn er de Naobertochten: 15 kilometer wandelen, 40 of 60 kilometer fietsen. Start en finish hiervan zijn bij recreatiepark Het Winkel in de Brinkheurne. Halverwege is er een pauze bij gebouw Juliana in Het Woold, alwaar de mensen van zorgboerderij D'n Gaorden voor enkele activiteiten zorgen.
Op zondag 2 september worden de Hamalandtochten vanaf recreatiepark Sevinkmolen georganiseerd, ook dan weer met een wandeltocht van 15 kilometer en fietstochten van 40 of 60 kilometer.


www.wfevenementen.nl

www.fiets4daagsewinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant