Vlnr: Knielend: Henk ter Haar en Wim Sprukkelhorst. Staand: Henk Oudenampsen, Ap Ooijman en Dick Vruggink. Foto: PR.
Vlnr: Knielend: Henk ter Haar en Wim Sprukkelhorst. Staand: Henk Oudenampsen, Ap Ooijman en Dick Vruggink. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

KV 't Broek huldigt acht jubilarissen

Algemeen

RUURLO – Het was vrijdag 2 maart exact veertig jaar geleden dat diverse personen uit 't Ruurlose Broek hun eigen klootschietvereniging hebben opgericht. Het huidige bestuur en leden wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een jubileumcommissie werd ingesteld en er werd een feestavond met diverse spellen gehouden voor leden, sponsoren en hun partners. Locatie waas de plek waar het allemaal begon: café-restaurant de Duif, voorheen café Mentink aan de Groenloseweg.

Het spelprogramma was goed voorbereid en prima geleid door Bart Kuenen. Nadat de magen waren gevuld werden door voorzitter Tonny Hukker acht leden van het eerste uur in het zonnetje gezet. Hij begon zijn speech met de opmerking dat het wel erg bijzonder is dat er leden zijn die veertig jaar lid zijn van een vereniging. Drie jubilarissen konden om uiteenlopende redenen niet aanwezig zijn. Van alle jubilarissen wist de voorzitter wel het een en ander te vertellen. Naast een bos bloemen werden de jubilarissen ook een blijvend aandenken aangeboden. De jubilarissen Wim Spukkelhorst, Henk ter Haar, Gerrit Bouwmeester, Hennie Norde, Jan Tragter, Dick Vruggink, Henk Oudenampsen en erelid Ap Ooijman konden het waarderen. In het kader van het veertig jarig bestaan was klootschietvereniging 't Broek afgelopen weekeinde gastheer voor de tiende speelronde van de Achterhoekse Klootschieters Federatie. (AKF). Alle deelnemers ontvingen na afloop bij café-restaurant De Duif een traktatie van de jubilerende vereniging. Op zaterdag 21 april organiseert KV 't Broek in het kader van het veertig jarig bestaan een klootschiettoernooi op motorcircuit De Vasselring in Hengelo (G) waaraan ook vrije klootschieteams kunnen deelnemen.

Vlnr: Knielend: Henk ter Haar en Wim Sprukkelhorst. Staand: Henk Oudenampsen, Ap Ooijman en Dick Vruggink. Foto: PR.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant