Kleding- en speelgoedbeurs. Foto: PR
Kleding- en speelgoedbeurs. Foto: PR

Inschrijving kleding- en speelgoedbeurs gestart

Algemeen

RUURLO - Speel-o-theek De Dobbelsteen houdt op vrijdag 6 en zaterdag 7 april wederom een kleding- en speelgoedbeurs in 't Kulturhus in Ruurlo.

Wie hiervoor nog zomer/voorjaarskinderkleding in de maten 86 t/m 176 , tienerkleding in de maten XS / S en/of speelgoed over heeft en deze wil inbrengen voor de beurs, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar beurs@sotdedobbelsteen.nl. In de mail dienen de volgende gegevens te worden vermeld: naam, adres, telefoonnummer en gewenst aantal stickervellen.

Er zijn deelnamekosten per stickervel voor speelgoed en/of kleding. 1 vel bevat 23 stickers. Er worden maximaal 5 kledingstickervellen en 3 speelgoedstickervellen per inschrijver uitgegeven. De deelnamekosten worden verrekend met de opbrengst. De in te brengen kleding en het speelgoed dienen uiteraard in goede staat te zijn. 70% van de opbrengst is voor de inbrenger, de overige 30% komt ten goede van de Speel-o-theek.

Inschrijven kan tot en met zondag 11 maart. De inschrijving kan eerder gesloten worden als het maximum aantal inschrijvingen is behaald. De stickers kunnen worden opgehaald bij de speel-o-theek aan de Nieuwe Weg 5 op dinsdag 13 maart van 18.30 tot 20.00 uur, donderdag 15 maart van 15.30 tot 16.30 uur en vrijdag 16 maart van 8.30 tot 10.00 uur.

Meer informatie over het inbrengen en de beurs is te vinden op www.sotdedobbelsteen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant