De Ruurlose vestiging is inmiddels de vierde vestiging van Dierenartsenpraktijk Zelhem BV. Foto: Jan Hendriksen
De Ruurlose vestiging is inmiddels de vierde vestiging van Dierenartsenpraktijk Zelhem BV. Foto: Jan Hendriksen Foto: Jan Hendriksen

Nieuwe vestiging dierenartsenpraktijk Zelhem in Ruurlo officieel geopend

Algemeen

RUURLO – Onder grote belangstelling is zaterdagmiddag de nieuwe vestiging van Dierenartsenpraktijk Ruurlo-Zelhem aan de Borculoseweg 4 geopend voor de behandeling van gezelschapsdieren. De Ruurlose vestiging is inmiddels de vierde vestiging van Dierenartsenpraktijk Zelhem BV. Op de hoofdvestiging in Zelhem behandelt men naast gezelschapsdieren ook paarden en landbouwhuisdieren. Daarnaast heeft Dierenartsenpraktijk Zelhem BV praktijken in Doetinchem en Varsseveld waar men evenals in Ruurlo gezelschapsdieren behandelt. De nieuwe vestiging in Ruurlo werd zaterdag door de kinderen van de praktiserende dierenartsen en de assistenten officieel geopend.

Door Jan Hendriksen

Eigenaar drs. Tony Oranje van Dierenartsenpraktijk Zelhem BV kocht twee jaar geleden het pand aan de Borculoseweg van woningcorporatie ProWonen al aan, met als doelstelling om er een nevenvestiging te openen, "Maar omdat onze hoofdvestiging vorig jaar in Zelhem naar een nieuw pand verhuisde werd de opening van een nevenvestiging in Ruurlo op een wat langere baan geschoven. Maar nu is het een feit en kunnen onze klanten uit de regio Ruurlo nu ook in Ruurlo terecht voor medicijnen en het maken van afspraken voor zowel operaties als consulten", zo zegt Tony Oranje. Dierenartsenpraktijk Zelhem BV is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk waarbij alle dierenartsen die werkzaam zijn binnen de praktijk hun eigen specialiteiten hebben op het gebied van landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en paarden. De praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen.

Uitbreidingsmogelijkheden
De nieuwe Ruurlose vestiging omvat naast een receptie en een wachtruimte een tweetal spreekkamers, een opnameruimte en een operatiekamer. "We hebben alle ruimten in het pand nog niet in gebruik. Er zijn dan ook nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden", aldus dierenartsassistente Natalie Donderwinkel, die het gehele verbouwingsproces van het voormalige kantoorpand begeleidde. Dagelijks worden er door de gespecialiseerde dierenartsen visites afgelegd, niet alleen bij de landbouwhuisdieren maar ook bij gezelschapsdieren. Hiervoor kan men telefonisch of aan de balie een afspraak maken met de assistente. Dierenartsenpraktijk Ruurlo – Zelhem is maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.30 uur geopend. Voor meer informatie: www.dapzelhem.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant