Afbeelding
Foto: W. Bleumink

Repair Café Berkelland

Algemeen

BORCULO -Nu binnenkort weer volop in de tuin wordt gesnoeid, blijkt tuingereedschap steeds minder scherp. Daarom houdt Repair Café Berkelland weer een slijp special. Men kan er terecht voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, maar ook beitels, huishoudscharen en keukenmessen worden weer snoei scherp gemaakt. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend.

Uiteraard kan men ook terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis,- tuin,- en keukenapparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo apparaten.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Wie slijpwerk of een reparatie wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag tot en met zaterdag via tel: 06-57977625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant