Psalm Pasen. Foto: W.J. van de Water
Psalm Pasen. Foto: W.J. van de Water

Psalm Pasen met The Psalm Project in Geesteren

Algemeen

GEESTEREN - The Psalm Project is een concert op zondagavond 4 maart in de Gereformeerde Kerk in Geesteren. Het concert begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. The Psalm Project werkt regelmatig mee met Nederland Zingt en hun composities worden ondertussen reeds over de landsgrenzen gezongen.

Als opmaat naar Pasen wilden ze heel graag tijdens hun concerttour naar Geesteren komen met 'Psalm Pasen'.
De psalmen nemen de luisteraars mee door de diepe dalen van het leven, maar kunnen aanwezigen het ook laten uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige melodieën en bekende melodieën van het Geneefs Psalter.
Dit concert wordt georganiseerd door PG de Wijngaard en de Zangdagavondcommissie in samenwerking met Zingen in de Kerk (een initiatief van de Protestantse Kerk) en Kerk in Actie. Wie verzekerd wil zijn van een plek: gratis tickets zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl. Ook zijn gratis tickets verkrijgbaar bij de kerk op de avond zelf.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant