Dorpshuis zondag open

Algemeen

RUURLO - Op 25 februari is het weer de laatste zondag van de maand. Dat betekent dat die dag 't Dorpshuis Ruurlo open is van 14.00 tot 16.00 uur voor iedereen die behoefte heeft aan contact, een kopje koffie, praatje, ontmoeting, of andere bezigheid.

Bestuur en werkgroep van 't Dorpshuis willen met deze extra openingstijd op de laatste zondag van de maand uitproberen of er voldoende belangstelling voor is. Houd er wel rekening mee dat voor deze extra opening andere tijden gelden dan normaal op dinsdag- en vrijdagochtend.
Voor de open zondagen zijn geen activiteiten georganiseerd, maar de bezoekers mogen zelf de middag invullen. Uiteraard zijn de gastvrouwen wel aanwezig om iedereen welkom te heten, een praatje te maken en een kopje koffie of thee te verzorgen. Bij hen kan men ook ideeën neerleggen over de invulling van de middag.
Voor de zondagmiddag hoeft men zich niet aan te melden. De toegang is gratis, een kopje koffie of thee kost 50 eurocent. Verdere informatie via 06-13917062 of mailen naar dorpshuisruurlo@gmail.com. Kijk voor informatie en voor activiteiten ook op de website: www.dorpshuisruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant