Het geld gaat naar een van de drie goede doelen waar ook de Stichting Knallen voor Carsten toe behoord.Foto: PR.
Het geld gaat naar een van de drie goede doelen waar ook de Stichting Knallen voor Carsten toe behoord.Foto: PR.

Dineren voor het goede doel bij Oranjerie Ruurlo

Algemeen

RUURLO – "Ruim 8000 reacties en meer dan een half miljoen keer bekeken. Dit hadden wij nooit voor mogelijk gehouden", vertelt Jasper Nijkamp, bedrijfsleider van Oranjerie Ruurlo.

Jasper Nijkamp en zijn medewerkers van Oranjerie Ruurlo hadden het idee opgevat om geld in te zamelen door een speciaal menu te serveren. En deel van de omzet zou naar een goed doel gaan. De volgers op Facebook konden de goede doelen aandragen. Uiteindelijk zijn doormiddel van loting drie doelen overgebleven: de Joanne Foundation, Noah Brethouwer en Stichting Knallen voor Carsten. Jasper Nijkamp: "De verschillen waren klein, maar uiteindelijk kwam Stichting Knallen voor Carsten als definitieve winnaar uit de bus. Voor deze stichting gaan we ons twee maanden inzetten." Sylvia Reindsen, voorzitter van Stichting Knallen voor Carsten gaf echter aan de opbrengst met de andere twee doelen te willen delen.

In de maanden februari en maart, op de vrijdag- zaterdag- en zondagavond, serveert Oranjerie Ruurlo een 3-gangen diner voor de prijs van 29,75 euro per persoon. Hiervan komt tien euro per couvert geheel ten goede komt aan de drie goede doelen. Reserveren 0573-820220 en via de website van Oranjerie Ruurlo www.oranjerieruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant