Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. Foto: PR.
Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Zonnebloem Nieuwjaarswensen 2018

Algemeen

RUURLO – Het was onlangs een feest om alle Zonnebloemers in het Kulturhus weer samen te zien om elkaar een voorspoedig en gezond 2018 toe te wensen. Er werd tijdens de feestelijke bijeenkomst een doorlopende diapresentatie getoond van het afgelopen jubileumjaar 2017. De nieuwjaarsbijeenkomst stond geheel in het teken van een jaar waarin 'beweging' een belangrijke rol zal spelen en in de zaal werden Zonnebloemballonnen in beweging gebracht van tafel naar tafel om het thema alvast een vorm te geven. Er staan ook in dit nieuwe jaar veel activiteiten gepland waar de Zonnebloem gasten worden uitgedaagd om mee te gaan naar diverse locaties. Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. De samenkomst werd afgesloten met een toost op de gezondheid van alle Zonnebloemgasten en vrijwilligers met de uitroep: 'gelukkig nieuwjaar'.

.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant