Peter van der Heij van de projectgroep Kerst-Inn overhandigt namens de bezoekers van de Kerst-Inn aan de diakenen Timmerman, Kranendonk en Klein Kranenbarg (v.l.n.r.) van de Stichting Noodhulp en de Kerstpakkettenactie een cheque ter waarde van 758 euro. Foto: PR.
Peter van der Heij van de projectgroep Kerst-Inn overhandigt namens de bezoekers van de Kerst-Inn aan de diakenen Timmerman, Kranendonk en Klein Kranenbarg (v.l.n.r.) van de Stichting Noodhulp en de Kerstpakkettenactie een cheque ter waarde van 758 euro. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Bezoekers Kerst-Inn geven 758 euro voor Kerstpakkettenactie en Noodhulp

Algemeen

RUURLO – De bezoekers van de Kerst-Inn op 16 december in de Dorpskerk hebben bij het verlaten van de kerk de collectemandjes royaal gevuld. De opbrengst van 758 euro gaat in zijn totaliteit naar de door de kerken in Berkelland georganiseerde Kerstpakkettenactie (2/3 van het bedrag) en de Stichting Noodhulp (1/3 van het bedrag).

Helaas zijn beide goede doelenacties nog heel hard nodig in Berkelland. Meer dan 450 gezinnen werden in december blij gemaakt met een kerstpakket om ook voor hen een feestelijk kerstmaal mogelijk te maken. Door het jaar heen lopen nog steeds veel mensen financieel vast. Tijdelijke noodhulp is dan noodzakelijk. De criteria om daarvoor in aanmerking te komen zijn streng.

Kerst-Inn 2018
In december 2018 hoopt de KunstKring Ruurlo de veertigst Kerst-Inn te kunnen organiseren. Dat zou een extra feestelijke bijeenkomst moeten worden, maar of die doorgaat en in welke vorm is nu nog niet duidelijk. De herinrichting van de Dorpskerk is in volle gang. In de nieuw ingerichte Dorpskerk zal waarschijnlijk onvoldoende ruimte zijn voor de huidige formule. De projectgroep Kerst-Inn gaat op zoek naar een nieuwe opzet en zal daarover ook overleggen met de meewerkende koren en musici van de afgelopen jaren. Suggesties zijn welkom via e-mail: kerst-inn@kunstkringruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant