Première Opgepast! in Amphion

Algemeen

RUURLO –Het is al een tijdje stil rond om de Ruurlose filmmaatschappij Vanjelle Producties. In oktober waren de laatste draaidagen voor hun tweede speelfilm 'Opgepast!'. De film, die door een geslaagde crowdfunding gefinancierd is, is nog niet eens af of de première datum is al gepland: 3 april.

In september 2016 is het team van het Ruurlose bedrijf begonnen aan de tweede educatieve speelfilm. Met hun eerste film gooiden zij hoge ogen. Deze film ging over homoseksualiteit. Ditmaal gaat de film over de onbewuste gevaren van het uitgaansleven. "Een moeilijk thema, zeker omdat er zo makkelijk over gepraat wordt", aldus de Ruurlose regisseur Jelle Kleinhesselink (20). De draaidagen zijn ondertussen geweest en ook de edit verloopt voorspoedig. Verwacht wordt dat half februari de film klaar zal zijn.
Op 3 april gaat de film feestelijk in première in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Het wordt een bijzondere avond met rode lopers, champagne, fotografen en met als dresscode natuurlijk gala. Naast de zo'n 300 genodigden, zoals sponsor, cast & crew, zullen er ook plaatsten zijn voor geïnteresseerde bezoekers. Kortom, iedereen is welkom tijdens deze feestelijke avond. De film 'Opgepast!' is een spannend en meeslepend verhaal waarin de kijker 45 minuten lang wordt meegenomen in een film over de onbewuste gevaren van het uitgaansleven.
Kaarten zijn te koop via de website van Amphion, www.amphion.nl, onder het kopje 'Opgepast!'

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant