V.l.n.r. bovenste rij: Loïs Moezelaar, Fleur Tetteroo, trainer/coach Henri Geerdink, middelste rij: Vera Reijerink, Lynn Giesen, Lize Lenderink, Beau Maatkamp Onderste rij: Wilma Arink, Anna Zieverink en Babet Roekevisch. Foto: PR.
V.l.n.r. bovenste rij: Loïs Moezelaar, Fleur Tetteroo, trainer/coach Henri Geerdink, middelste rij: Vera Reijerink, Lynn Giesen, Lize Lenderink, Beau Maatkamp Onderste rij: Wilma Arink, Anna Zieverink en Babet Roekevisch. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Sturris en volleybalvereniging Tornax sluiten sponsorcontract

Algemeen

RUURLO – Volleybalvereniging Tornax is er ontzettend trots op dat Paul en Wilma Arink, van Sturris Loonwerk uit Ruurlo, zich voor een aantal jaren aan Tornax willen verbinden als sponsor. Al enige jaren dragen Paul en Wilma de volleybalsport een warm hart toe. Eerst als sponsor van het zand van het beachtoernooi en sinds begin deze maand met een mooi nieuw tenue voor meiden B1.

Voordat meiden B1 zaterdag 2 december een belangrijke wedstrijd in Hengelo speelden togen zij gezamenlijk naar het pand van Sturris aan de Slootsdijk in Ruurlo. Wilma Arink overhandigde het team het mooie tenue voorzien van het logo van Sturris: het loonbedrijf wat 'altijd een passende oplossing' voor grondwerken, straatwerken en loonwerk biedt. In de nieuwe shirts schitterden de meiden in de wedstrijd en versloegen de koploper DVO met 3-1. Deze overwinning betekent dat zij meteen de koppositie hebben overgenomen en met nog een paar wedstrijden voor de boeg op weg zijn naar een mooi kampioenschap.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant