Onder leiding van dirigent Yvon Taken en muzikale ondersteuning van het combo zal er een sfeervol concert gegeven worden door Markant. Foto: PR.
Onder leiding van dirigent Yvon Taken en muzikale ondersteuning van het combo zal er een sfeervol concert gegeven worden door Markant. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Kerstconcert door Markant

Algemeen

RUURLO – Het Ruurlose koor Markant geeft dinsdagavond 12 december een Kerstconcert in de Willibrorduskerk in Ruurlo. Aanvang 19.30 uur en vrije toegang. In de pauze is er koffie, thee of chocomelk. Onder leiding van dirigent Yvon Taken en muzikale ondersteuning van het combo zal er een sfeervol concert gegeven worden. Het combo bestaat uit gitarist Jaap van Duren, pianist Peter Bernauer en percussionist Tonnie Aagten. Openingsnummer is de prachtige en verstilde Winter canon met ontroerende kerstnummers als 'Mary did you know', het vrolijke 'It's beginning to look like Christmas', het weemoedige 'A Celtic Christmas', het introverte 'Schlaf Wohl' en het romantische 'It's gonna be a cold cold Christmas without you', gezongen door een dames ensemble uit het koor en nog heel veel meer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant