'Levende Adventskalender' is van start gegaan

Algemeen

Laat u verrassen en breng ergens een bezoek en kijk wie u nog meer ontmoet.
RUURLO - De werkgroep Eredienst van de PKN Ruurlo-Barchem organiseert een 'Levende Adventskalender'. In de Adventstijd, van zondag 3 december tot en met zondag 24 december, wordt dagelijks ergens in de gemeente een open huis gehouden, waar belangstellenden samen koffie/thee kunnen drinken en met elkaar in gesprek kunnen gaan.
Van de Achterhoek wordt altijd gezegd, dat het er allemaal zo 'gemeudelijk' aan toe gaat. Dit mag dan waar zijn, maar ook hier is de tijd niet stil blijven staan. Soms valt dit goed uit, maar niet altijd. Het zou bijvoorbeeld wel eens zo kunnen zijn dat in deze tijd mensen minder aanspraak hebben. In de decembermaand is men hier misschien wel extra gevoelig voor. Mede daarom verzorgt de Protestantse Gemeente Ruurlo-Barchem in de Adventstijd elke dag een open huis. Er is geen thema, de gesprekken lopen zoals het gaat, soms luchtig, soms dieper, net wat er op tafel komt. De laagdrempelige ontmoeting staat voorop. Het is voor iedereen, kerkelijk en niet kerkelijk. De insteek is dat mensen van alle gezindten, maakt niet uit wat je geloof is, elkaar kunnen ontmoeten.
Op onderstaande adressen zijn belangstellenden hartelijk welkom en wordt men ontvangen voor een kopje koffie of thee en een gezellig samen zijn in de adventstijd. De tijden zijn: in de morgen van 10 uur tot 11.30 uur en in de middag van 14.30 uur tot 16.00 uur.
3 december in de morgen: Dorpskerk 11.00 u – 12.30 u, Kerkplein 1, Ruurlo.
4 december in de morgen: fam. Geurink, Borculoseweg 40, Ruurlo. 4 december in de middag: fam. Berg, Eekvenne 8, Barchem.
5 december in de middag: fam. Timmerman, Henri Dunantlaan 6, Ruurlo.
6 december in de morgen: fam. Mackaay, Boomgaard 13, Ruurlo. 6 december in de middag: fam. Van Gijssel, Haarskamp 55, Ruurlo.
7 december in de morgen: fam. Van der Hoogt, Van Tuyll van Serooskerkenweg 41, Ruurlo. 7 december in de middag: fam. Heezen, Boomgaard 35, Ruurlo.
8 december in de morgen: 't Dorpshuis, Dorpsstraat 74, Ruurlo. 8 december in de middag: fam. Van der Heij, Joostenkamp 6, Ruurlo.
9 december in de morgen: fam. Boulogne, Loolaan 66, Ruurlo.
10 december in de morgen: Dorpskerk 11.00 – 12.30 u, Kerkplein 1, Ruurlo.
11 december in de morgen: fam. Oltvoort, Ruurloseweg 13, Barchem. 11 december in de middag: fam. Van Hemert, Veldhoekseweg 7, Veldhoek(Hengelo).
12 december in de morgen: 't Dorpshuis, Dorpsstraat 74, Ruurlo. 12 december in de middag: fam. Rensenbrink, Van Tuyll van Serooskerkenweg 38. Ruurlo.
13 december in de morgen: fam. Wenneke, Vellerdijk 7, Ruurlo. 13 december in de middag: fam. Dielemans, Hessenweg 6a, Ruurlo.
14 december in de morgen: fam. Wenneke, Vellerdijk 7, Ruurlo. 14 december in de middag: fam. Winkelhorst en Hesselink, Nijverheidsstraat 8, Ruurlo.
Met vragen kan men terecht bij Jannie en Rijk Spronk, tel. 06-51555467

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant