De wens van leerlingen, ouders en team van Daltonschool i.o. Willibrordus, een podium voor de optredens, was niet meegenomen in de bouw van de nieuwe school. Foto: PR.
De wens van leerlingen, ouders en team van Daltonschool i.o. Willibrordus, een podium voor de optredens, was niet meegenomen in de bouw van de nieuwe school. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Bloembollenactie voor podium Willibrordus geslaagd

Algemeen

RUURLO – De leerlingen van groep zes/zeven van Daltonschool i.o. Willibrordus speelden woensdag 22 november hun maandviering op het nieuwe podium. Met een bloembollenactie verdienden kinderen en ouders genoeg geld om een lichtgewicht en flexibel podium aan te kunnen schaffen.

De wens van leerlingen, ouders en team van Daltonschool i.o. Willibrordus, een podium voor de optredens, was niet meegenomen in de bouw van de nieuwe school. Een vaste oplossing is niet mogelijk, dus moest er een flexibele verhoging komen. Bij EPS (European Presentation Systems) vond de school precies wat zij zocht, maar daar hing een flink prijskaartje aan. Na de zomervakantie startte de bloembollenactie. Alle kinderen verkochten aan familie en bekenden bloembollen en de school stond in het teken van de actie. Het was spannend of er voldoende verdiend zou worden om de wens te vervullen, maar dat is gelukt. Straks in het voorjaar wordt Ruurlo één grote bloemenzee en staan alle tuinen in bloei. De kinderen willen iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze actie via deze weg dan ook hartelijk bedanken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant