VSO Klein Borculo bedankt Kanjers voor Kanjers

Algemeen

BORCULO - Op Klein Borculo (school voor voortgezet speciaal onderwijs) werd vrijdag een themadag gehouden. De dag stond onder andere in het teken van de opening van de pannakooi. De vrijwilligers van stichting Kanjers voor Kanjers werden bedankt.

Vorig schooljaar heeft de directie van de school contact gezocht met de stichting Kanjers voor Kanjers. Het schoolpleinen sloot niet aan bij de doelgroep. Er was te weinig vermaak voor de leerlingen. "We zijn met onze leerlingeraad en team gaan inventariseren wat er nodig is om leerlingen een fijne pauze te geven. De voorkeur ging uit naar een pannakooi, airhockeytafel, voetbaltafel en tafeltennistafel. Met de opbrengst van de Dirt challenge, die de stichting Kanjers voor Kanjers elk jaar organiseert, hebben we dit allemaal kunnen realiseren. Hiervoor willen wij, het team en zeker onze leerlingen, hen dan ook hartelijk bedanken", legt adjunct directeur Freek Duvigneau uit.
De vrijwilligers van Kanjers voor Kanjers, vertegenwoordiging van de leerlingenraad en twee klassen waren aanwezig bij de opening van de pannakooi. De opening kreeg een spectaculair vervolg met een demonstratie en workshop van freestyler Rowdy Heinen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant