Dit jaar neemt het harmonieorkest, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep van Sophia's Lust de bezoekers mee op een muzikale reis door Engeland, Ierland en Schotland, ofwel Groot Brittannië. Foto: PR.
Dit jaar neemt het harmonieorkest, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep van Sophia's Lust de bezoekers mee op een muzikale reis door Engeland, Ierland en Schotland, ofwel Groot Brittannië. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

'Sophia's Lust goes Britain' tijdens Najaarsconcert

Algemeen

RUURLO – Na het grootse 'Sophia's Lust a gogo Top 2000' concert van vorig jaar is het zaterdag 11 november weer tijd voor een nieuw jaarlijks Najaarsconcert van Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust Ruurlo. Dit jaar neemt het harmonieorkest de bezoekers mee op een muzikale reis door Engeland, Ierland en Schotland.

Allerlei bekende en iets minder bekende muziekstukken zullen ten gehore gebracht worden. Uiteraard treedt ook het leerlingenorkest op. Ze hebben de laatste weken flink gerepeteerd om een aantal mooie werken te laten horen. Het harmonieorkest en leerlingenorkest staan onder leiding van dirigent Mark ten Breul. De slagwerkgroep zal samen met slagwerkgroep De Volharding uit Borculo optreden. Tijdens dit optreden zullen de oren en ogen niets tekortkomen. De slagwerkgroep wordt begeleid door instructeur Jan Kreunen. Het concert wordt gegeven in de grote zaal van 't Kulturhus Ruurlo. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Kaarten kan men inmiddels reserveren via www.sophiaslust.nl. In de voorverkoop betaalt men vijf euro per volwassene (18+) en 2,50 euro per kind (18-). Aan de deur kosten de kaarten zaterdagavond 7,50 per euro volwassenen (18+) en vier euro per kind (18-). Alle kaarten zijn inclusief twee consumpties.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant