Foto: PR.
Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Sint Maarten optocht Ruurlo

Algemeen

RUURLO - De jaarlijkse Sint Maarten optocht in Ruurlo vindt dit jaar op zaterdag 11 november plaats, aanvang 18.30 uur bij de Sint Willibrorduskerk. De kerk is vanaf 18.15 uur open.

Na de samenkomst in de kerk gaat men in optocht achter Sint Maarten aan naar het Kerkplein en de Dorpskerk. Daar zal het Sint Maartenspel gespeeld worden. Na afloop (zo rond 19.30 uur) is er warme chocolade en een lekker koekje voor iedereen. Een vrije gift hiervoor wordt zeer op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom.

Lampionnen knutselen
Voorafgaand op woensdagmiddag 8 november kan er weer geknutseld worden van 14.30 uur tot 16.30 uur. Men is van harte welkom bij Avonturijn op 'De Waterkant'. Dit bevindt zich in 't Kulturhus. De kinderen gaan dan een lampion maken voor de Sint Maarten optocht. Men moet zelf een lampje meebrengen. Kaarsjes kunnen niet. Voor iedereen is wat te drinken en wat lekkers. De eigen bijdrage bedraagt twee euro. Helpende handen hierbij zijn altijd erg welkom. Afgelopen jaren was er een goede opkomst met een hele gezellige middag als gevolg. Daar hoopt men natuurlijk dit jaar weer op. Wie dit leuk lijkt, kan contact opnemen met Grietje Weenk, tel. 0573 454768 of 06 83333994 of stuur een e-mail naar zaaivat@concepts.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant