Eucharistieviering met koor Markant met als thema Verbinden = Verbonden

Algemeen

RUURLO – in de Sint Willibrorduskerk aan de Groenloseweg vindt zaterdagavond 4 november een eucharistieviering plaats met medewerking van het koor Markant Ruurlo. Aanvang 19.00 uur, kerk open 18.30 uur.

Het koor Markant wordt begeleid door het combo, bestaande uit de pianist Peter Bernauer, Jaap van Duren gitaar en Tonnie Aagten percussie en staat onder muzikale leiding van de nieuwe dirigent Yvon Taken. Yvon Taken heeft in september de muzikale leiding op zich genomen van het koor. Yvon Taken is bij velen bekend, zij was al jaren lid van koor Markant en regelmatig repetitor van het koor. Onder haar bezielende leiding zal het koor onder andere ten gehore brengen; 'Een wereld vol mensen', 'Wie het leven wil', 'Mensen hebben mensen nodig' en het mooie 'Here I Am lord'.

Markant wil er graag nog mannen bij hebben. In overleg is er ook nog plaats voor enkele vrouwen. Lijkt het je leuk om in een levendig koor te zingen. Kom dan gerust eens langs tijdens één van de repetitieavonden. Markant repeteert in de Willibrordusschool op dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur. Stuur wel even een bericht naar de secretaris Adele Leenders via apleenders@gmail.com. Voor meer informatie kan men de website WWW.koormarkant.nl bezoeken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant