De Naoberbus krijgt misschien een zusje.Foto:PR
De Naoberbus krijgt misschien een zusje.Foto:PR

De Naoberbus krijgt misschien een zusje

Algemeen

BERKELLAND - De 'Naoberbus' zoekt vrijwilligers om uitbreiding mogelijk te maken. Men wil een proef starten met een personenauto, om aan het grote aantal rit-aanvragen te kunnen voldoen. Daarom zoekt men dames of heren die zich beschikbaar willen stellen als vrijwillige chauffeur op het 'zusje' van de Naoberbus.

De start in oktober 2015 verliep zeer rustig, soms weleens te rustig, maar na een goed jaar in 2016 is het aantal ritten in 2017 verdubbeld en is het bijna niet meer te doen om aan alle aanvragen te voldoen. Er wordt goed gebruik gemaakt van de Naoberbus en de reizigers zijn er zo enthousiast over en de mond-tot-mond reclame werkt zo goed, dat er steeds meer mensen lid worden van de Stichting Berkelland Oproep Bus.

Om toch te kunnen voldoen aan de vraag start de stichting met een proef met het 'Naoberbus Zusje' die de korte ritten gaat rijden zodat de grote broer wat meer tijd krijgt om de ritten met de rolstoel- en rollator-gebonden passagiers in de gemeente Berkelland te rijden.


www.naoberbus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant