Handwerkcafé in 't Dorpshuis Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Iedereen die van handwerken houdt kan op vrijdag 27 oktober weer terecht in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74 in Ruurlo). Het handwerkcafé is open van 10.00 tot 12.00 uur. Wie thuis al iets aan het breien, haken of borduren is, kan dit meenemen.

Ook als men nog wil leren breien, haken of borduren is men welkom en is er begeleiding. Neem wel zelf katoenen garen en naalden mee. De volgende 'handwerkdata' zijn 17 november en 15 december. De laatste keer dit jaar gaan de deelnemers een 'mutsje' haken of breien. Deze kan men op een fles te doen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het ouderenfonds. Die dag is er garen beschikbaar.

Belangstellenden kunnen ook gewoon even langs komen om te kijken wat de handwerkers doen en hoe ze werken. Het werken gebeurt onder het genot van een kopje koffie of thee in een gezellige, ongedwongen en spontane sfeer in een klein groepje. Ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Ook wie niet van handwerken houdt is evengoed elke dinsdag- en vrijdagochtend welkom aan de grote tafel, op de open ochtenden (10.00 tot 12.00 uur) van 't Dorpshuis. Het is gezellig en de koffie en thee zijn altijd vers.

Wie eerst meer informatie wil, kan bellen met 06-13917062, mailen via: dorpshuisruurlo@gmail.com of kijken op www.dorpshuisruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant