Zangdagavond met koor Comt nu met Sangh

Algemeen

GEESTEREN - Het Koor Comt nu met Sangh uit Gelselaar verleent medewerking aan de zangdagavond die op zondag 29 oktober wordt gehouden in de gereformeerde kerk in Geesteren en om kwart over zeven begint.

Het 23 leden tellende koor, dat al 62 jaar bestaat, treedt op onder leiding van dirigente Joke Franken uit Neede en heeft voor deze bijzondere kerkdiensten afwisselend programma opgesteld. Naast bekende liederen klinken ook enkele minder bekende liederen, evenals lievelingsliederen van enkele koorleden, met een toelichting of een passend gedicht. Maar vooral is deze zangdagavond bedoeld om weer te genieten van veel samenzang.
Comt nu met Sangh zingt zowel a capella als met begeleiding van orgel of piano en heeft een breed repertoire aan geestelijke en wereldse muziek, van klassiek tot modern. Tijdens concerten wordt het koor meestal op piano begeleid door Gerard Wesselink uit Ruurlo. De wekelijkse repetitie vindt plaats op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Dorpshoes in Gelselaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant