College B&W aanwezig bij SFB najaarsvergadering

Algemeen

BERKELLAND - Maandag 30 oktober houdt de Sport Federatie Berkelland haar halfjaarlijkse ledenvergadering. Voor de pauze vindt het formele gedeelte plaats. Verenigingen hebben inmiddels hiervoor de uitnodiging ontvangen. Vast agendapunt is informatie van de wethouder sport. Wethouder Boer is wederom aanwezig om een aantal zaken vanuit de gemeente te bespreken en eventuele vragen van verenigingen te beantwoorden.

Na de pauze staan er twee workshops op het programma: 'Alcoholpreventie binnen de sportvereniging' en 'BTW , is ook een sport!' Beide workshops zijn voor veel verenigingen interessant.

Het eerste thema 'alcoholpreventie binnen de sportvereniging' is mede op verzoek van de gemeente Berkelland georganiseerd en wordt verzorgd door Iriszorg. Burgemeester Joost van Oostrum zal bij deze workshop aanwezig zijn. De tweede workshop wordt verzorgd door Caraad belastingsadviseurs.
Het programma ziet er als volgt uit: 19.30 uur Algemene Leden Vergadering, 20.15 uur Pauze, 20.30 uur Workshop Alcoholpreventie en sport, 21.15 uur Workshop BTW en sport. De avond eindigt rond 22.00 tot 22.15 uur.
De ledenvergadering is uiteraard bedoeld voor leden van de SFB. De workshops zijn openbaar. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden via een mail naar info@sportfederatieberkelland.nl of bel met 0545-476727.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant