Vele tientallen jeugdspelers van voetbalvereniging Ruurlo stonden zaterdagmiddag zich te verdringen voor de tafels waar het Coop voetbalplaatjesalbum seizoen 2017 – 2018 van VV Ruurlo zou worden uitgegeven. Foto: PR.
Vele tientallen jeugdspelers van voetbalvereniging Ruurlo stonden zaterdagmiddag zich te verdringen voor de tafels waar het Coop voetbalplaatjesalbum seizoen 2017 – 2018 van VV Ruurlo zou worden uitgegeven. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Voetbalplaatjesactie Coop en VV Ruurlo van start

Algemeen

RUURLO – Ze konden bijna niet langer wachten. Vele tientallen jeugdspelers van voetbalvereniging Ruurlo stonden zaterdagmiddag zich te verdringen voor de tafels waar het Coop voetbalplaatjesalbum seizoen 2017 – 2018 van VV Ruurlo zou worden uitgegeven.

Alle (jeugd)spelers van de VV Ruurlo waren zaterdagmiddag uitgenodigd om naar de kantine van de VV Ruurlo te komen om het voetbalplaatjesalbum in ontvangst te nemen. Ceremoniemeester Erik Roekevisch en voorzitter Henri Meutstege heetten iedereen welkom. Onder het motto 'Samen Werken' benadrukte Meutstege het belang om samen te werken binnen de vereniging. Hij bedankte de Coop Ruurlo en alle commissieleden die aan dit project hebben gewerkt. In tussentijd was tot groot enthousiasme van alle aanwezigen 'Guus', mascotte van De Graafschap, ten tonele verschenen. Velen gingen met Guus op de foto. Daarna reikte Nick Veldhuis de prijs uit voor de mooiste coverfoto. Winnaar werd Lars van Laarhoven; hij werd blij verrast met een levensgrote poster van zijn eigen foto en een mooie bal van zijn favoriete club Go Ahead Eagles. Henry Meutstege reikte het eerste album uit aan het jongste lid van de VV Ruurlo: Bonne Bergsman. Ook Bonne werd verrast met een bal van FC Twente en een poster. Vervolgens werden in een mum van tijd bijna 300 albums uitgedeeld. Bij elke tien euro aan boodschappen bij de plaatselijke Coop ontvangt men een zakje met voetbalplaatjes. Tijdens de actie worden er wekelijks 'Gouden Ballen' uitgereikt met een prijsje. Ook voor de eerste vijf die hun eigen team compleet hebben ligt een mooie prijs te wachten. En tenslotte de 'klapper': wie als eerste het gehele album compleet heeft, mag één minuut gratis winkelen bij de Coop Ruurlo. De actie duurt tot en met 2 december. Albums zijn,zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij de Coop Ruurlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant