Open avond CBS WonderWijs

Algemeen

RUURLO – CBS WonderWijs houdt donderdag 12 oktober een open avond voor ouders die nog een school zoeken voor hun kind, maar ook voor de mensen die belangstelling hebben voor het onderwijs zoals dat binnen CBS WonderWijs wordt vormgegeven.

Tijdens deze avond kan men de school en de units bekijken, kennismaken met de nieuwe directeur Rutger de Vries en kan men terecht voor vragen. Tevens laat WonderWijs deze avond de nieuwe leesmethode zien die gericht is op een meer visuele en holistische aanpak. Het visuele brein van (vooral jonge) kinderen, snelle denkers en taalzwakken, scant en benoemt woorden het liefst als geheel. Daarbij registreren visuele ingestelde mensen de vorm van de woorden en gebruiken ze de context en illustraties van het verhaal om tot lezen en begrip te komen.

Met de inzet van deze nieuwe leesmethode sluit WonderWijs goed aan op de manier van het leren lezen. Graag laat de school zien hoe alles werkt en kan men zelf deze avond ervaren hoe de kinderen leren lezen en schrijven. De school opent donderdagavond haar deuren van 18.30 uur tot 20.00 uur. Voor vragen of informatie kan een mail gestuurd worden naar: info@cbs-wonderwijs.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant