Vol trots nam Harry Kasteel de Koninklijke Onderscheiding in ontvangst. Foto: Jan Hendriksen.
Vol trots nam Harry Kasteel de Koninklijke Onderscheiding in ontvangst. Foto: Jan Hendriksen. Foto: Jan Hendriksen

Koninklijke onderscheiding totale verrassing voor Harry Kasteel

Algemeen

RUURLO – Het is een markant en een bekende Ruurloër: Harry Kasteel of wel 'Harry van de Haane'. Zijn geboortewieg stond namelijk 75 jaar geleden aan de Stapeldijk bij café 't Haantje. Vandaar zijn bijnaam.

Door Jan Hendriksen

Begin september werd hij nog tot de nieuwe 'Koning van Reurle' gekroond tijdens de Septemberfeesten. Zoals Achterhoek Nieuws Berkelland Borculo – Ruurlo vorige week op de voorpagina al uitgebreid vermeldde reikte burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland aan Harry Kasteel maandagavond 2 oktober tijdens de algemene ledenvergadering in het clublokaal van voetbalvereniging Ruurlo op sportpark 't Rikkelder de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau aan hem uit. En dat overviel hem totaal.

Niets vermoedend was Harry als lid van VV Ruurlo op de algemene vergadering aanwezig. Zoals altijd volgde hij kritisch maar op een positieve en humoristische wijze de ontwikkelingen binnen de vereniging en van het bestuur.
In zijn zo geliefde sfeervolle omgeving van de vernieuwde kantine, die hij vorig jaar nog officieel opende, ontving Harry in het bijzijn van diverse familieleden, kennissen, oud- collega's en tientallen leden van VV Ruurlo met veel trots de onderscheiding.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant