Voorgaande edities waren een succes. Foto: PR
Voorgaande edities waren een succes. Foto: PR

plantenruilbeurs

Algemeen

RUURLO - Dit voorjaar werd voor het eerst plantenruilbeurs gehouden op De Witte Hoeve, Haarweg 14 in Ruurlo. De beurs werd zeer druk bezocht door vele enthousiaste tuiniers. Veel tuinplanten, knollen, vijverplanten en zelfs bomen zijn met een nieuwe eigenaar mee naar huis gegaan. Op zaterdag 14 oktober vanaf 14.00 uur is er weer een plantenruilbeurs.

In het najaar is het weer tijd om de tuin op te ruimen, en daarbij blijven er vast weer plantjes over. Overtollige planten, stekjes, bollen en zaden kunnen allemaal mee naar de ruilbeurs. Iedereen is welkom. Deze plantenruilbeurs werd jarenlang in Drempt gehouden. Die locatie was niet langer beschikbaar. De plantenruilbeurs heeft een nieuwe plek gevonden op de Witte Hoeve in Ruurlo. Het is fijn als de deelnemers de planten die zij meebrengen, in potten of zakjes doen en voorzien van naam, bloeitijd en kleur (voor zover bekend).
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@landgoedwittehoeve.nl, maar onaangekondigd binnenvallen mag ook. De toegang is gratis, en de koffie/thee (met wat lekkers) ook.

Voorgaande edities waren een succes. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant