De clinic zal gegeven worden door één van de ervaren trainers/begeleiders van De Gouden Treffer. Foto: PR.
De clinic zal gegeven worden door één van de ervaren trainers/begeleiders van De Gouden Treffer. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Clinic handboogschieten bij De Gouden Treffer Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Handboogschietvereniging De Gouden Treffer uit Ruurlo geeft vanaf zaterdag 14 oktober een handboog clinic in haar onderkomen van 't Schuttershome aan de Fürstenauerstraat in Ruurlo. Aan deze clinic kan iedereen deelnemen: individueel, gezinnen, of vrienden- en of familieteams. De clinic zal bestaan uit zes sessies.

Er wordt uitleg gegeven over de grondbeginselen van deze sport, maar men kan ook zelf oefenen met het boogschieten. De sessies zullen worden gegeven op de zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur. De eerste bijeenkomst is op zaterdag 14 oktober. De schiethal van De Gouden Treffer is rolstoel vriendelijk. Voor kinderen tot twaalf jaar adviseert De Gouden Treffer Treffer om deel te nemen aan de speciale jeugdtraining op zaterdagmorgen. De kosten voor de gehele clinic is zestig euro (inclusief koffie/thee). De clinic wordt gegeven door één van de ervaren trainers/begeleiders van De Gouden Treffer. Het materiaal wordt geheel verzorgd door De Gouden Treffer. Aanmelding via het e-mailadres secretariaat-dgt@hotmail.nl. Voor meer informatie: Wilgert ter Beek, tel. tel. 06/21921684.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant