Martijn Stegeman is altijd goed gemutst en een voorbeeld voor anderen. Foto: PR.
Martijn Stegeman is altijd goed gemutst en een voorbeeld voor anderen. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Martijn Stegeman 'Clublid van het jaar'

Algemeen

RUURLO – "Goodwill blijven kweken bij de mensen om ons heen. Want we zitten met onze sport af en toe wel eens in een verdomhoekje. Men vindt dat we lawaai maken en slecht zijn voor het milieu. Maar we doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Ook het vrijwilligerslegioen zal in de toekomst nog nadrukkelijker van belang zijn. We hebben hier als vereniging nog steeds niets over te klagen maar ook wij merken dat de tijden veranderen."

Door Jan Hendriksen

Met deze woorden verwelkomde voorzitter Henk Bannink van Motorclub Ruurlo zondagmiddag ruim 230 belangstellenden tijdens een 'gezellige feestmiddag' bij het clubgebouw van de verenging aan de Vosheuvelweg in het kader van het vijftigjarig bestaan van de vereniging. En om die goodwill te tonen had Motorclub Ruurlo naast haar leden, sponsoren, buren van het clubgebouw, de Koninklijke Nederlandse Motorsport Vereniging, Rijkswaterstaat, de gemeente Berkelland en last but not leaste de grondeigenaren die jaarlijks hun terreinen voor de off roadrit beschikbaar stellen uitgenodigd voor de feestmiddag.
"Wij koesteren jullie allemaal stuk voor stuk en willen een keer iets terug doen", aldus Henk Bannink. In een feestelijk ingerichte tent werden alle gasten ontvangen door het bestuur en de jubileumcommissie van Motorclub Ruurlo. De Lochemse band Sixpack zorgde voor de muzikale intermezzo's. Voor de kinderen was er een springkussen en een zandbak waarin naar harte lust gespeeld kon worden. De bezoekers hadden ook volop de gelegenheid om het clubhuis te bezichtigen. Namens de gemeente Berkelland bracht wethouder Joke Pot de felicitaties aan de jubilerende Motorclub Ruurlo over. Ze was verrast over de prachtige clublocatie. Zondagmiddag werd ook het 'Clublid van het jaar' bekend gemaakt. Henk Bannink: "Dit jaar hebben we het standpunt ingenomen: we moeten verjongen als uitgangspunt nemen. En daarom is Martijn Stegeman uitgeroepen tot 'Clublid van het jaar'. Martijn is al jaren actief lid. Ik ken hem nog als heel kleine jongen toen hij meeging met het uitzetten van de off roadrit. Lekker mee op de wagen achter de trekker. Hij is ook altijd bereid hand en spandiensten te verrichten tijdens evenementen. Vaak zie je hem langs de baan als vlaggenist. Ook afgelopen week zag ik hem hier helpen met het opbouwen van de feestlocatie. Hij is altijd goed gemutst en en voorbeeld voor anderen. "

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant