Laatste openstelling tuin in Geesteren

Algemeen

GEESTEREN - Op 27 augustus en 3 september is de tuin aan de Esweg 25 in Geesteren opengesteld. Met deze twee open dagen wordt het zomerseizoen afgesloten met een tuin die in volle bloei staat. De entree bedraagt € 3,50, inclusief koffie/thee en koek.

Rondom de woonboerderij heeft de Amsterdamse tuinarchitecte Janine ten Horn een tuin ontworpen die past bij het natuurlijke beeld in en om het perceel. De beplanting bestaat voornamelijk uit grassen met accenten van vaste, veelal inheemse, planten. Vooral in deze tijd van het jaar zijn de borders zeer uitbundig en vormen door structuur en kleur een groot harmonieus geheel.
Op het terras kan men genieten van een kopje koffie of thee en zelfgebakken kruidkoek. In de wei kunnen bezoekers wandelen en heerlijk zitten om zo een goed beeld te krijgen van de tuin en het omliggende landschap.

De tuineigenaren hebben met hulp van familie en vrienden een winkeltje geopend waar allerlei gezellige spulletjes en brocante te koop zijn. De opbrengst uit de winkel is bestemd voor WarChild.
Tijdens de open tuin dagen exposeert Desiree van Tergouw haar keramische objecten.

Vanuit de tuin hebben kunnen belangstellenden een wandeling volgen die door het mooie landschap rond Geesteren loopt. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Voor groepen (minimaal 8 personen) is de tuin ook buiten de open zondagen op afspraak te bezoeken. Info: email: jan.boeschoten@gmail.com .nl of tel. 0545 – 481011.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant